Türkiye'nin İş Gücü Platformu
” Size ihtiyacı olanların, sizi bulabilmeleri için tasarlandı... „
Şu an ISYAPILIR'da 6,536 adet aktif uzman, 11,620 adet uzmanlık kategorisinde kayıtlıdır.
Hangi İşleri Yapabilirim?

ISYAPILIR platformuna çalışan olarak üye olmak icin elinizden her hangi bir iş gelmesi yeterlidir.  On beşe yakın ana kategoride yer alan uzmanlık alanlarından size en uygun olanları seçerek, siz de bu platform içerisinde yer alabilirsiniz.

Böylece herhangi bir anda, herhangi bir yerde size birinin ihtiyacı olduğunda, ihtiyaç sahibi kişi sizinle iletişime geçebilir; ya da sizin için uygun bir iş ilanı yayınlandığında size epostanız üzerinden haber verilir. Üstelik bu hizmet tamamen ücretsizdir.

Hangi alanlarda iş yapılır?

Eğitim, Spor, Özel Ders

Bu kategoride eğitim ve spor başta olmak üzere her türlü özel ders verilebilir.
Bilgisayar Öğretmeni : Genel bilgisayar kullanımı ve işletim sistemi, ofis, internet'te gezinme, bilgisayar üzerinden sohbet gibi temel kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde bilgi aktarabilen, ders verme becerisine sahip, aynı zamanda öğretncisinin bilgisayar kullanım becerisini artırmayı hedefleyen eğitmen kişidir.

Briç Öğretmeni : Briç 52 kartlık standart iskambil destesi ile oynanan bir iskambil oyunudur. Diğer iskambil oyunlarının aksine, şansın en aza indirgenmesi ve zihin faaliyetlerinin oyun süreci içerisinde baskın olmasından dolayı satranç oyununa benzetilir. Briç Öğretmeni ise, oyunun tekniklerini ve methodolojisini ögretebilme yeteneğine sahip kişidir.

Fitness Öğretmeni : Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun olarak fitness eğitmeni olma yetkisini kazanan kimse.
Fitness eğitmeni, kişiye, yaşa, vücut tipine göre egzersiz programı hazırlayarak kişilerin sağlıklı ve formda kalması için rehberlik eder.
Spor salonlarında ya da kendi merkezlerini açıp serbest olarak çalışabilirler.


Fizik Öğretmeni : Üniversitelerin ilgili bölümlerinden, temel fizik kanunları, mekanik, elektrik ve manyetizma, termodinamik, titreşim ve dalgalar, optik, atom ve moleküller, nükleer olayların anlaşılma ve yorumlanmasını sağlayan kuantum fiziği kanunları gibi derslerin yanı sıra pedagojik formasyon eğitimi alarak fizik eğitimi vermeye hak kazanmış kimse.
Eğitim kurumlarında, kuruluşlarda ya da özel derslerle öğrencilere ya da yetişkinlere ders verebilirler.


İngilizce Öğretmeni : Üniversitelerin ilgili bölümlerinden, öğretmenliğe giriş, psikoloji, materyal geliştirme, sınav hazırlama gibi formasyon eğitimi yanı sıra İngilizce dil bilgisi, İngilizce konuşma, yazma, okuma, dinleme becerileri, edebiyata giriş, tiyatro gibi İngiliz dili ve edebiyatı eğitimi alarak İngilizce öğretmeni olmaya hak kazanmış kimse. Eğitim kurumlarında, kuruluşlarda ya da özel derslerle öğrencilere ya da yetişkinlere ders verebilirler.

Kimya Öğretmeni : Eğitimi süresince genel kültür derslerinin yanı sıra genel matematik, temel fizik ve kimya, biyoloji, kimya laboratuarı, biyoloji laboratuarı, organik kimya, biyokimya, besin kimyası, analitik kimya gibi derslerin yanı sıra, pedagoji eğitimi alarak öğretmen olmaya hak kazanan kimse.
Eğitim kurumlarında, kuruluşlarda ya da özel derslerle öğrencilere ya da yetişkinlere ders verebilirler.

Matematik Öğretmeni : Mantık, sezgi, çözümleme ve yapı kurma üzerinde temellenen matematik disiplini üzerine yüksek eğitim almış ve bu konuda eğitim vermeyi kendine meslek edinmiş kimse.

Müzik Öğretmeni : Müzik yeteneğini akademik düzeydeki müzik ve pedagoji eğitimiyle birleştirerek bu konuda eğitim vermeye yetkin hale gelmiş kimse.
Eğitim kurumlarında, kuruluşlarda ya da özel derslerle öğrencilere ya da yetişkinlere ders verebilirler.


Resim Öğretmeni : Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, resim ve/veya grafik ile ilgili eğitim veren kişidir.

Öğretmen (genel) : Üniversitelerin öğretmen yetiştiren bölümlerinden mezun olarak öğretmenliğin gerektirdiği özelliklere sahip olan ve aldığı diplomayla öğretmenlik yapmaya hak kazanan kimse.
Eğitim kurumlarında, kuruluşlarda ya da özel derslerle öğrencilere ya da yetişkinlere ders verebilirler.


Pilates Öğretmeni : Kontrol, nefes, merkezleme, akıcılık, kesinlik ve konsantrasyon prensipleri üzerinde temellenen Pilates eğitim programlarına katılarak eğitmenlik sertifikası almaya hak kazanan kimse.

Satranç Öğretmeni : Populer bir zeka oyunu olan satranç oyununu iyi derecede bilen ve hem yöntem hem de teknik açıdan bilgilerini karşısındaki kişiye aktarabilme yeteneğinze sahip kişidir.

Spor Öğretmeni : Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları, Eğitim Fakülteleri, Fen-Edebiyat Fakülteleri, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokullarının “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği” bölümlerinden mezun olarak spor eğitmenliği yapmaya hak kazanan kimselere verilen ad.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapabilmenin yanı sıra, çeşitli spor merkezlerinde, aerobik ve fitness salonlarında çalışabilirler.


Sürücü Öğretmeni : İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açılan Direksiyon Usta Öğreticileri Kursu’na katılarak Direksiyon Usta Öğreticisi sertifikası aldıktan sonra 1 yıl boyunca sürücü kursunda stajyer öğretmenlik yapan ve İl Milli Eğtim Müdürlüğü tarafından yapılan sınavı başarıyla geçerek Asil Öğretmen olmaya hak kazanan kimse.

Tenis Öğretmeni : Raketle iki kişi ya da iki kişilik iki takım arasında oynanan bir spor olan tenis konusunda uzmanlaşarak tenisin temel kurallarını ve vuruş tekniklerini öğreten; bu konuda eğitim verme yetkinliğine sahip kimse.

Yüzme Öğretmeni : Yüzme bilmeyen bir kimseye belirli bir süre içerisinde yüzmeyi ve yüzme tekniklerini öğreten ve bunu meslek haline getirmiş kimselere verilen ad.

DiÄŸer :